Délután két halálos vonatbaleset történt Debrecenben

2021.08.20. 19:57

Összeütközött egy vonat és egy személygépkocsi Debrecenben – közölte a rendőrség. A gépjárműben ülők, a sofőr és utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették.

A Balmazújvárosi úton lévő vasúti átjáróban egy vonat eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy személygépkocsival péntek délután fél öt körül.

A vasúti átjárót a rendőrök lezárták, a forgalmat a Kishatár út és a Köntösgát sor felé terelték.

A Mávinform arról számolt be, hogy Debrecenben egy sebesvonat gázolt halálra egy embert. A Nyíregyházáról háromnegyed négykor Kőbánya–Kispestre elindult 6103-as számú sebesvonat a vasútállomás felé közeledve okozott halálos balesetet.

A rendőrök megkezdték a helyszínelést, és figyelmeztettek, hogy várhatóan késő estig csak egy vágányon haladhatnak a vonatok Debrecen és Apafa között. Emiatt a Budapest–Cegléd–Szolnok–Debrecen–Záhony vonalon 10-20 perccel nőhet a menetidő.

Azóta közölték, hogy este hét órára befejeződött a helyszínelés, és ismét két vágányon közlekednek a vonatok Debrecen és Apafa között. A menetrend késő este állhat helyre a Budapest–Cegléd–Szolnok–Debrecen–Záhony vonalon.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport