Rács mögött marad a kocsmárosnő párját hasba szúró szarvasi férfi

2021.08.23. 16:50

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség továbbra is fenntartotta annak a szarvasi férfinak a letartóztatását, akivel szemben a Békés Megyei Főügyészség korábban emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat.

A vádlott ellen azért indult büntetőeljárás, mert 2019 nyarán a kocsmai nézeteltérését ittasan egy magánál tartott késsel úgy kívánta rendezni, hogy gyomortájékon szúrta a pultosnő élettársát. Előzőleg a további kiszolgálásának megtagadása miatt hangosan méltatlankodó és fenyegetőző férfit a párja védelmére kelő sértett rendreutasította. A megszúrt férfi életét az idejében megkezdett, szakszerű orvosi ellátás mentette meg – olvasható az ügyészség honlapján.

Tekintettel arra, hogy a vádlott cselekménye 5 évtől 15 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető, továbbá a vádlottat korábban erőszakos bűncselekmény elkövetése miatt már elítélték, a szökés, elrejtőzés valamint a bűnismétlés veszélye változatlanul fennáll. Ezért esetében kizárólag a letartóztatás tekinthető arányos, egyben szükséges kényszerintézkedésnek.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport