Agyba-főbe vertek egy férfit az Oktogonnál, csak mert nézett

2021.09.29. 10:48

Életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség egy 22 éves férfival szemben, aki eszméletlenre vert egy másik férfit a villamosmegállóban azért, mert ránézett. A megvert férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett. Az elkövető büntetett előéletű, most akár nyolc évet is kaphat.

A vádirat szerint a fiatal tavaly április 23-án a Nyugati téri aluljáróban tartózkodott a hajléktalan cimboráival. Nem sokkal később azonban felszállt a villamosra, és lement vele az Oktogonig. Amikor leszállt a villamosról, minden előzmény nélkül belekötött egy villamosra várakozó másik férfiba, és ököllel többször is nagy erővel fejen ütötte.

A férfi összeesett, és elvesztette az eszméletét. A 22 éves elkövető még ekkor sem hagyott fel a bántalmazással, ököllen nagy erővel még többször megütötte, és megrúgta a földön magatehetetlenül fekvő férfit.

Az áldozattal együtt várakozott a megállóban egy rokona, ő kért meg egy szintén ott várakozó másik személyt, hogy értesítse a rendőröket és a mentőket. A helyszínről távozó támadót egy XX. kerületi kültéri edzőparkban fogták el. A főügyészség letöltendőt kért a fiatalemberre.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport