18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Megszólalt a gyermekét kivégző nő édesanyja

2021.10.04. 10:30

„Magát a gonoszt neveltem fel” – mondta a Blikk kérdésére az az édesanya, akinek a Sienában élő lánya a múlt héten meggyilkolta a saját kétéves gyermekét.

A gyilkossággal vádolt nő azután menekült Olaszországba, hogy a bíróság úgy határozott: át kell adnia a gyermeket az édesapának. Ezt követően történt a gyilkosság.

A gyermek nagyanyja azt mondta, hogy lánya „bolondulásig szerette” a gyermeket, ezért nem tudta elfogadni a bíróság döntését.

De ilyet akkor sem lehet csinálni. Hogy ölheti meg valaki a saját vérét? Borzalmas, de ki kell mondanom: magát a gonoszt neveltem fel

– fogalmazott. 

A nagyanya azt is elárulta, hogy lányának korábban, az első gyermeke születésekor is voltak problémái. „Kati nagyfia egy olasz férfitől van, aki annyira kikészítette a lányomat, hogy az idegosztályra került. Lekötözve feküdt egész nap” – mondta, hozzátéve: lányától végül elvették a gyermeket, és egy ideig ő nevelte. A nő később többé-kevésbé felépült, és ezt követően ismerkedett meg azzal a férfival, akitől a meggyilkolt gyermek született. Vele is állandóan küzdöttek azon, hogy kivel éljen a gyermek, erre tett pontot a bírósági döntés. 

Nemrég a gyermek édesapját is sikerült elérni.

Az ellenségemnek nem kívánom, amin most keresztülmegyek. Már csak annyit szeretnék, hogy itthon temethessem el a kisfiamat

mondta a gyászoló édesapa.

A gyilkos édesanyát jelenleg egy olasz börtönben őrzik. Elképzelhető, hogy a bűnügyi eljárást is ott fogják lefolytatni, és hogy a büntetést is Olaszországban kell majd letöltenie. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport