18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Lamborghinivel jártak az Óbudán lekapcsolt drogkereskedők, iszonyat, mennyi anyag volt náluk

2021.10.09. 07:29

A fővárosi nyomozók szeptember utolsó napján Óbudán ütöttek rajta három külföldi drogkereskedőn. A lakásban és a mélygarázsban lévő luxusautókban közel 90 kiló marihuánát találtak, amelynek feketepiaci értéke több mint 300 millió forint. 

A kábítószer mellett lefoglaltak egy pisztolyt, éles lőszereket és két nagyértékű sportkocsit is; a Mercedes és a Lamborghini összértéke több mint 60 millió forint. A lakás átkutatásakor összesen 1,2 millió forintnyi euró, horvát kuna és magyar fizetőeszköz került elő.

A drogkereskedéssel gyanúsítható 19 éves horvát és 29 éves bosnyák férfit, valamint egy 22 éves bosnyák nőt őrizetbe vették, a bíróság elrendelte letartóztatásukat. Mint kiderült, az idősebb férfit körözték is, mert odahaza nem kezdte meg az embercsempészés, hivatalos személy elleni erőszak és közúti veszélyeztetés miatt kiszabott három és fél éves börtönbüntetését.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport