Halálra vertek egy férfit Csepelen

2021.10.29. 17:05

Halálra vertek egy férfit Csepelen. Az elkövetőt fél órán belül elfogták, egy másik férfit pedig segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsítanak – közölte a rendőrség.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint csütörtökön 23 óra után kaptak bejelentést arról, hogy a XXI. kerületi Görgey Artúr téri parkban megvertek valakit. A 49 éves férfi olyan súlyos sebesüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség fél órán belül azonosította és a helyszín közelében elfogta a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 35 éves B. Zoltánt.

A nyomozás adatai szerint a két férfi korábbról ismerte egymást. Csütörtökön is együtt ittak, majd szóváltásba keveredtek, és a fiatalabb többször ököllel arcon ütötte 49 éves ismerősét. A 35 éves férfi ellen emberölés miatt indult eljárás.

A rendőrök egy másik férfit is elfogtak, aki jelen volt a bűncselekmény elkövetésekor. A 47 éves B. Zoltán azonban nem nyújtott tőle elvárható segítséget az áldozatnak, így segítségnyújtás elmulasztása bűntett miatt vonják felelősségre.

A két férfit gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatásukat.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport