Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A gödöllői HÉV-en maszturbált egy férfi

2021.11.03. 13:24

A Gödöllő–Budapest útvonalon közlekedő HÉV-en október 29-én délután két nő arra lett figyelmes, hogy egy férfi éppen önkielégítést végez a szerelvényen – közölte a rendőrség. Tisztes távolságba húzódtak a férfitól, és gondolkodás nélkül hívták a rendőrséget.

A 39 éves férfit hamarosan elfogták nagytarcsai otthonában. Kihallgatásán a bűncselekmény elkövetését nem ismerte el, a gyanúsítás ellen panasszal élt, vallomást nem tett.

Vele szemben a Gödöllői Rendőrkapitányság szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le az eljárást.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport