16:00, December 02.
Ghána 0
Uruguay 0
al-Dzsanúb Stadion H csoport
16:00, December 02.
Koreai Köztársaság 0
Portugália 0
Education City Stadion H csoport
20:00, December 02.
Szerbia 0
Svájc 0
974 Stadion G csoport
20:00, December 02.
Kamerun 0
Brazília 0

Tiltott teljesítményfokozókkal bukott le egy dunakeszi férfi

2021.11.11. 14:55

Elfogtak egy férfit, aki tiltott teljesítményfokozókat gyártott és adott el. A dunakeszi rendőrök a Nemzeti Nyomozó Iroda felderítő főosztály bűnszervezetek elleni osztályának munkatársaival együttműködve csaptak le a férfira, aki a gyanú szerint éppen tiltott szert adott el vásárlójának − közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

A 35 éves férfi váci és gödi üzletekben, valamint lakcímén nagy mennyiségű teljesítményfokozó szer előállításához használható alapanyagot, 764 ezer forintot, tablettanyomó gépet, üres dobozokat, gyógyszeres tájékoztatókat, illetve több száz darab kész terméket találtak és foglaltak le a rendőrök.

Az elsődleges vegyészszakértői vélemény alapján a lefoglalt szerek illegális gyógyszereket is tartalmazó tiltott teljesítményfokozók. A férfi a bűncselekményt beismerte és vallomást tett. A rendőrök a bűncselekményből származó vagyon elvonása érdekében egy nagy értékű, a férfi tulajdonában lévő luxuskocsit zár alá vettek.

Az őrizetbe vett, azóta bűnügyi felügyelet alatt álló 35 éves férfi ellen üzletszerűen elkövetett teljesítményfokozó szerrel visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Dunakeszi Rendőrkapitányság.  • Hírek
  • Hírek