Gyurcsány Ferenc: Karácsony Gergely tiszta ember, nem korrupt

2021.12.02. 08:03

Gyurcsány Ferenc csütörtök reggel Facebook-bejegyzéssel reagált Karácsony Gergely szerda esti posztjára. A főpolgármester azt írta, a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ a fővárosban 2019 óta történt összes ingatlanértékesítés teljes dokumentációját átadta a múlt héten felállt eseti vizsgálóbizottság számára, és az iratokat – a közcélú, zárt körű pályázatok kivételével – mindenki számára hozzáférhetővé tették, itt érhetők el.

Karácsony Gergely ezzel a lépéssel szeretné tisztázni a Városháza esetleges eladása és egyéb fővárosi ingatlanok értékesítése körül kirobbant ügyet.

Gyurcsány Ferenc most azt írja: „Kétség nem férhet ahhoz, hogy [Karácsony Gergelytiszta ember, nem korrupt. Mi több, küzd ellene. A Városháza eladásának ügye fabrikált történet. Provokáció.”

Van tanulság?

Nyilván van.

Sajnos háború van. A háború szabályai különlegesek. Ők vagy mi. Magam is utálom ezt a logikát. De ez van.

Sokan nem akarják ezt mifelénk érteni. Karácsony tisztességes demokrataként is húzódozik elfogadni ezt a logikát. Ezért van bajban. Van, amikor ott üt, ahol nem kellene, vagy ott enged, ahol ezzel ellenfelének segít.

Kár. De ez az ő dolga.

A mi dolgunk, hogy támogassuk őt

– fogalmazott bejegyzésében a Demokratikus Koalíció elnöke. A többi ellenzéki párt vezetője csütörtök reggelig nem reagált Karácsony Gergely posztjára.  • Tippek
  • Babaváró hitel