Orbán Viktor tartja az év utolsó Kormányinfóját

D KOS20210610032
2021.12.20. 10:35
Orbán Viktor miniszterelnök tartja az év utolsó Kormányinfóját – derült ki a Miniszterelnöki Sajtóiroda lapunkhoz eljuttatott meghívójából.

Hétfőn délelőtt küldött meghívót a sajtónak a Miniszterelnöki Sajtóiroda, amiben az áll: kedden 10 órakor Orbán Viktor miniszterelnök tartja a Kormányinfót. A helyszín ezúttal a karmelita kolostor lesz – a megszokott Miniszterelnöki Kabinetiroda helyett.

A Kormányinfót Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő szokta tartani. Orbán Viktor idén eddig egyszer, nyáron vett részt a Kormányinfón, ám arról nem tájékoztatták előre a sajtó képviselőit.

Orbán Viktor 2019 és 2020 elején is nemzetközi, évindító sajtótájékoztatót tartott, amelyen válaszolt a hazai és a külföldi újságírók kérdéseire is. Idén ez a koronavírus miatt elmaradt.

A kedden 10 órakor kezdődő sajtótájékoztatóról percről percre tudósítást olvashatnak az Indexen, és a helyszínen is ott leszünk, hogy feltegyük kérdéseinket Orbán Viktornak.

(Borítókép:  Orbán Viktor miniszterelnök a Kormányinfó sajtótájékoztatón, a Miniszterelnöki Kabinetiroda sajtótermében 2021. június 10-én. Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI)