Ivó, Milán
EUR 383,87 Ft
USD 366,20 Ft
6 °C
26 °C

Meglátogatta a rendőrség az asszonyt, akit elütöttek az autós üldözés közben

2022.01.28. 21:10
A kórházban látogatta meg a BRFK egyik vezetője az asszonyt, akit szirénázó rendőrautó gázolt el – adta hírül a rendőrség.

Mint megírtuk, péntek hajnalban nekihajtott egy rendőrautónak és elsodorta a mellette álló rendőrt, majd egy újabb rendőrségi autóval ütközött egy jogosítvány nélküli 16 éves fiatal Budapesten. A rendőrség pénteken azt is közölte, hogy az üldözés közben egy szirénázó gépjármű elé lépett egy nő, akit súlyos sérülésekkel vittek kórházba.

Később egy újabb rendőrségi közleményben tudatták: Markó Attila dandártábornok, Budapest rendőrfőkapitányának rendészeti helyettese pénteken a kórházban látogatta a 60 éves sérültet, és mielőbbi felgyógyulása érdekében a a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) támogatásáról biztosította.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek