Elfogták az erzsébetvárosi késelőket

2022.01.30. 10:19 Módosítva: 2022.01.30. 10:20

Súlyos testi sértés és garázdaság miatt folytat eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) nyomozó főosztálya azzal a három budapesti férfival szemben, akik még január 9-én éjjel egy erzsébetvárosi szórakozóhely előtt előbb megvertek, majd hason szúrtak egy férfit – közölte a rendőrség.

A nyomozás jelenlegi állása szerint a háromfős társaság korábban szóváltásba keveredett a sértettel, akit ezután szidalmazni kezdtek, később pedig el akarták zavarni a szórakozóhelyről, miközben szurkálással és veréssel fenyegették.

A szidalmazott férfi a történtek miatt el akarta hagyni a klubot, a fenyegetőzők azonban utánamentek, az utcára lépve pedig egyszer hason szúrták, a bántalmazása után pedig elmenekültek.

A fővárosi rendőrök a feltételezett elkövetők azonosítása után elfogatóparancsot adtak ki a bántalmazók ellen.

A 32 éves T. Istvánt végül január 24-én délután Szigetszentmiklóson, a 27 éves R. Zsoltot pedig egy IX. kerületi lakásban fogták el január 27-én a BRFK bűnügyi bevetési osztály közreműködésével. Harmadik társuk, a 38 éves B. Szilveszter január 25-én reggel önként jelent meg a rendőrségen.

A fővárosi nyomozók B. Szilvesztert és R. Zsoltot csoportosan elkövetett garázdaság bűntett, míg T. Istvánt súlyos testi sértés, valamint csoportosan elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt hallgatták ki, mindhármukat őrizetbe vették.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport