18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Családi tragédia Csepregen

2022.02.08. 18:02
Egy gyermek holttestét találták meg egy család házában. Az apa valószínűleg öngyilkos akart lenni, de túlélte.

Február 8-án 10 óra 45 perckor érkezett a bejelentés a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságra arról, hogy egy holttestet találtak egy csepregi családi házban – olvasható a rendőrségi portálon. A híradás szerint bűnügyi helyszínelés jelenleg is tart. 

Meg nem erősített sajtóértesülések szerint

egy KÉT ÉS FÉL éves gyermek halálának körülményeit vizsgálják a rendőrök, akinek a testén állítólag sérülések nyomait találták.

A Bartók Béla utcai családi házban a vaol.hu beszámolója szerint egy ötgyermekes család lakik. Kedd délelőtt az apa tartózkodott otthon a két kisebb gyermekkel, a másik három gyermek óvodában volt. Azt nem tudni, hogy az anya a történtek idején hol volt.

A megyei portál szerint először a katasztrófavédelem és a mentők vonultak ki azzal, hogy a házban szén-monoxid-mérgezés történt, ezt azonban később kizárták. Arról számoltak be, hogy 

az apa öngyilkosságot kísérelt meg, de túlélte, a mentők kórházba vitték. a család legkisebb gyermekét, egy hét-nyolc hónapos kisfiút a helyszínelés közben vittek el a házból.

A rendőrség az utcát lezárta. 

(police.hu, vaol.hu

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes, 06 (80) 20-55-20-as számon. 

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06 (80) 505-101-es telefonszámon.