Arcon lőttek egy férfit a szedresi utcán

2022.02.14. 16:46
Egy férfi elővette a légpuskáját, majd minden előzmény nélkül lövöldözni kezdett a saját, majd később a szomszédja kertjében. Az egyik lövedék egy férfi arcába fúródott.

Február 10-én késő este érkezett bejelentés a szekszárdi kórházból, hogy egy dunaszentgyörgyi lakos ellátásra szorult, miután valaki légpuskával arcon lőtte az utcán – közölte a rendőrség.

A sérült elmondta, hogy Szedresen, egy ház előtt beszélgetett az ismerőseivel az autója mellett, amikor az arca bal oldalán fájdalmat érzett, majd vérezni kezdett. Később, a kórházban kiderült, hogy egy légpuska lövedéke találta el, amelyet műtéti úton távolítottak el.

Az elkövetőt egy napon belül sikerült azonosítani a szekszárdi rendőröknek: a lövöldöző egy, az utcában élő, 31 éves szedresi férfi. A lakhelyén lefoglaltak egy légpuskát és néhány hozzá tartozó lövedéket is.

A lövöldöző saját elmondása szerint aznap este elővette a légpuskáját, amellyel először a saját udvaráról lövöldözött, majd átment az egyik szomszédja udvarára, és onnan lőtt egyet az autó felé. Az elkövető nem gondolta, hogy az egyik lövés a sértettet találja el. Az ügyben a Szekszárdi Rendőrkapitányságon folytatják tovább a nyomozást.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport