Veszekedés közben földhöz vágta a kutyáját, eltört a gerince

2022.03.17. 21:40
Egy családi veszekedés indulatában földhöz vágott egy kiskutyát egy budapesti férfi. Mira, a 3 hónapos kiskutya ma már biztonságban van az állatvédő szolgálatnál, azonban a hátsó lábait még mindig nem tudja mozgatni.

Egy férfi földhöz vágott egy kiskutyát egy családi veszekedés közben Budapesten – számolt be az RTL. A 3 hónapos kölyöknek eltört a gerince, a hátsó lábai lebénultak, azonban súlyos sérülései ellenére sem vitték orvoshoz. 

Egy szomszéd bejelentésére érkeztek állatvédők a helyszínre, akik egy szobában találtak a bántalmazott ebre, ahogy az a földön szenvedett. Mira, a kiskutya azonban ma már biztonságban van: miután kórházba szállították, az állatvédő szolgálat fogadta be. Kapott étel, italt, és most már sokkal jobb kedve van. Bár a hátsó lábait még mindig nem tudja mozgatni, a teste többi része sikeresen helyreállt. 

Amikor az állatvédők megkérdezték az elkövetőt, hogy mi vette rá erre a tettre, az „nagyon válaszolni nem tudott”. Mira gazdája ellen állatkínzás miatt indítottak eljárást a rendőrök.