Körözött bűnözőket is elkaptak a XIII. kerületi lomtalanításon

2022.03.22. 14:23
A XIII. kerületi rendőröknek a lomtalanítás ellenőrzésekor két körözött férfit is sikerült elfogniuk, valamint öt autót kivontak a forgalomból.

A rendőrség célzott közbiztonsági és közlekedésrendészeti ellenőrzést tartott a főváros XIII. kerületében zajló lomtalanítás területén múlt csütörtökön – közölte a rendőrség. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányság munkatársai a Budapesti Polgárőr Szövetséggel, a Katasztrófavédelmi és Polgárőr Egyesület, a kerületi közterület-felügyelettel, valamint a Fővárosi Közlekedésfelügyeleti Főosztállyal közösen ellenőrizte az angyalföldi utcákat.

Az ellenőrzéskor két körözött férfit is elfogtak: a 34 éves Sz. Istvánt lopás, a 31 éves P. Istvánt garázdaság miatt körözték. Ezenfelül öt forgalmi engedélyt vontak be, mert a járművek alkalmatlanok voltak a biztonságos közlekedésre. A vezetők ellen szabálysértési eljárás indult. Egy sofőrt engedély nélküli járművezetés miatt állítottak elő, négy emberrel szemben pedig közterületi alkoholfogyasztás, eggyel közlekedési szabálysértés miatt indult eljárás.

Az ellenőrző hatóságok egy nyitott csomagtartóval felejtett autót is találtak, amelynek nyilvántartásból azonosították a tulajdonosát, majd értesítették az észrevételről.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport