Már ma befejezi a kampányolást a Fidesz

D MTI20220329014
2022.04.01. 11:23
Hamarosan itt a vége, a nagyobb pártok, politikai formációk pénteken és szombaton tartják a kampányzáró rendezvényeket.

2018 után akár már hagyománynak is nevezhetjük, hogy idén is Székesfehérváron tartja kampányzáróját a Fidesz – derül ki Vargha Tamás, a térség kormánypárti országgyűlési képviselőjének szerdai Facebook-bejegyzéséből. Az esemény pénteken három órakor kezdődik a koronázóvárosban, ahol beszédet mond Orbán Viktor miniszterelnök.

A Mi Hazánk Mozgalom is pénteken tartja országos kampányzáró gyűlését Budapesten, az esti rendezvényen felszólal Toroczkai László miniszterelnök-jelölt és Dúró Dóra országgyűlési képviselő, a házigazda pedig Novák Előd önkormányzati képviselő lesz – írja az Infostart

Az Egységben Magyarországért hatpárti ellenzék már múlt hét vasárnap megtartotta regionális kampányzáró eseményét Siófokon, ahol Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt többek között arról beszélt, hogy igaz keresztény ember szerinte miért nem szavazhat a Fideszre.

Az Egységben Magyarországért ellenzék budapesti kampányzáróját szombaton a Madách téren rendezi, ahol felszólal Hajós András zenész, Karácsony Gergely főpolgármester és Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt is. A Madách tér mint helyszínválasztás azért is érdekes, mert 2021 októberében itt tartotta kampánynyitó nagygyűlését az előválasztás második fordulójának első napján Márki-Zay Péter.

Vasárnap, április 3-án országgyűlési választással egybekötött népszavazás lesz Magyarországon, az erről szóló híreinket ITT találja.

(Borítókép: Orbán Viktor beszédet mond Békéscsabán 2022. március 29-én. Fotó: Benko Vivien Cher / Miniszterelnöki Sajtóiroda / MTI)