Orbán Viktor megmutatta, mi történt Novák Katalin beiktatása után

D MTI20220514013
2022.05.14. 18:29
Szombaton beiktatták Magyarország első női köztársasági elnökét, Novák Katalint. Az ünnepélyes ceremónián Orbán Viktor miniszterelnök is részt vett. A beiktatást a Kossuth téren, az Országház előtt tartották. A miniszterelnök megmutatta, mi történt a beiktatás után.

Orbán Viktor miniszterelnök a hivatalos Facebook-oldalán egy videót tett közzé arról, hogy mi történt Novák Katalin köztársasági elnök beiktatásán és utána. 

Novák Katalin beiktatása, és ami utána volt

– írta bejegyzésében Orbán Viktor. A miniszterelnök egy másik bejegyzésben sok sikert is kívánt a köztársasági elnöknek. 

A beiktatási ceremónia után a miniszterelnök közös képeket készített, és aláírásokat is osztogatott a tömegben. 

Beiktatási beszédében Novák Katalin tíz pontban sorolta fel, hogyan néz ki a háború Magyarországról. A köztársasági elnök többek között azt mondta, nem vagyunk semlegesek, és elítéljük a putyini agressziót

(Borítókép: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnökkel (k) közös fotót készítenek résztvevők Novák Katalin köztársasági elnök beiktatási díszceremóniáján az Országház előtt, a Kossuth téren 2022. május 14-én. Fotó: MTI / Miniszterelnöki Sajtóiroda / Benko Vivien Cher)  • Tippek
  • Bankszámla