Egy liter pálinkát és egy forgalomból kivont 200 forintost próbált ellopni egy férfi

2022.06.12. 17:46
Két félliteres pálinka és egy forgalomból kivont 200 forintos volt annak a 47 éves férfinak a zsákmánya, aki június 9-én betört egy házba Tápiószelén. A betörésnek egy arra járó férfi szemtanúja volt, és azonnal értesítette a rendőrséget. Az egyenruhások tettén érték a tolvajt, ellene lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

Kutyáját sétáltatta egy férfi 2022. június 9-én délután Tápiószelén, amikor az egyik ingatlan előtt egy gyanúsan álldogáló, röviddel utána egy lakatlan házba besurranó férfit pillantott meg. Bentről motoszkálást és hangos csörömpölést hallott, kétség sem fért hozzá, hogy éppen egy betörés szem- és fültanúja, ezért értesítette a rendőrséget – közölte a rendőrség.

Mint írják, a nagykátai rendőrök percek alatt a helyszínre érkeztek, ahonnan éppen egy férfi próbált átmászni a kerítésen. Az első pillanatban tudták, nem a ház tulajdonosával van dolguk. Megvárták, míg a férfi a kerítésen kimászik, aztán kikérdezték, és átvizsgálták a ruháit.

Két félliteres pálinka és egy forgalomból kivont 200 forintos volt K. Zsolt zsákmánya, tettét esélye sem volt tagadni. A rendőrök a lopott italt és bankjegyet lefoglalták, azt tulajdonosának visszaadták.

A Nagykátai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a férfival szemben lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.