Új részletek érkeztek a Dunában elsüllyedt tinédzser ügyében

2022.06.30. 16:01
Még mindig keresik azt a 16 éves lányt, aki szerdán merült el a Dunában Visegrádnál. Hétéves húgát a hírek szerint a 14 éves barátjuk húzta ki a partra.

Június 29-én egy 16 éves lány hétéves húgával, és 14 éves barátjukkal a visegrádi komp kikötőjében merészkedett be a a Dunába. A derékig érő víz dacára a 16 éves kamasz elmerült a vízben, a rendőrség azóta is keresi őt. Húgát a 14 éves barátjuk mentette ki a vízből, és bár az idősebb lányt is ki akart vinni a partra, őt akkor már nem találta, elmerült, tudta meg a Bors.

Az emberek össze-vissza futkostak, láttuk, hogy nagy baj van. Rögtön keresni kezdték a lányt, miközben a kisfiú sokkot kapott a parton

– mesélt a részletekről a lapnak egy szemtanú.

A Bors úgy tudja, a gyerekek közeli barátok, a szülők pedig egy helyi hotelben dolgoztak. A lap azt is tudni véli, hogy mindnyájan kárpátaljaiak, akik a háború borzalmai elől menekültek Magyarországra pár hónapja.

A rendőrség közlése szerint a lányt sötétedésig kutatják, de ha sötétedés után vagy éjjel érkezik bejelentés, azonnal útnak indulnak.