Két kamion karambolozott, hatalmas a torlódás az M0-son

2022.09.22. 14:32
2022. szeptember 22-én 10 óra 49 perc körül két kamion és egy személyautó ütközött össze az M0-s autóút 10-es kilométerszelvényénél, a XXII. kerület térségében, az M1-es autópálya felé vezető irányban – írta honlapján a katasztrófavédelem.

A katasztrófavédelem mellett a rendőrség is jelezte, hogy a baleset következtében nagy mennyiségű üzemanyag folyt az útra, ezért a fővárosi hivatásos tűzoltók a közterület-fenntartó szakembereit is riasztották a helyszínre. A pályazárat kora délután feloldották, a forgalom egy sávon megindult, a torlódás viszont még több mint 15 kilométeres – tájékoztatott az Útinform.

További hírek a magyar utakról:

  • Csütörtök hajnalban felborult egy teherautó és vontatmánya a 61-es főút kaposvári elkerülőszakaszán. A 117-es és a 119-es kilométer között a műszaki mentés miatt lezárták a főutat, a forgalmat településen keresztül terelik el.
  • A magyar–román határszakaszon, az M43-as autópályán, Csanádpalotánál a kilépésre várakozó kamionsor hossza már hét kilométeres.
  • A Mecsek Autópálya Üzemeltető Zrt. tájékoztatása szerint az M6-os autópályán Pécs felé, a Mohács/Szajk kijáratnál javítják a burkolatot. A 191-es kilométernél a lehajtóágat lezárták. Az 57-es főút felé tartóknak tovább kell menniük az M60-as autópályán, majd a 6-os kilométernél a Szederkény/Bóly csomópontban letérve lehet legegyszerűbben elérni az 57-es főutat.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport