16:00, December 01.
Horvátország 0
Belgium 0
Ahmad bin Ali Stadion F csoport
16:00, December 01.
Kanada 1
Marokkó 2
al-Tumama Stadion F csoport
20:00, December 01.
Japán 0
Spanyolország 0
Kalifa Nemzetközi Stadion E csoport
20:00, December 01.
Costa Rica 0
Németország 0

A MÁV negyvenedik emeletes motorvonata is forgalomba áll

2022.10.01. 10:49
A korszerű motorvonatok többek között Szolnokot, Debrecent, Esztergomot és Győrt kötik össze Budapesttel, és az elővárosi vonalon biztosítják a személyszállítást.

A következő hónapokban forgalomba állhat az utolsó néhány szerelvénnyel együtt a napokban átvett 40. KISS emeletes motorvonat, amellyel teljessé vált a megrendelt flotta – tudatta a MÁV Zrt. közleményében. 

A vasúttársaság azt írta, hogy a legújabb, korszerű emeletes motorvonatok a többihez hasonlóan elsősorban a legforgalmasabb budapesti elővárosi vonalakon állnak majd szolgálatba – a hatósági vizsgáktól függően – várhatóan a decemberi menetrendváltástól – idézi az MTI.

Közölték: a tervek szerint több emeletes motorvonat jár majd a győri fővonalon, és a járművek a hatvani vonalon is megjelennek, jelenleg pedig már a Budapest–Vác–Szob, Cegléd–Szolnok, Újszász–Szolnok, Esztergom, Győr–Hegyeshalom között, hétvégén a BudapestSzolnokDebrecenNyíregyháza vonalon járnak KISS-szerelvények.

Azt írták, a 40 KISS és a 123 FLIRT révén Budapest elővárosában már túlnyomórészt korszerű motorvonatokkal oldja meg a személyszállítást a társaság.  • Hírek
  • Hírek