A saját rokonára lőtt rá egy férfi Győrben

2023.01.06. 13:04
Egy gáz-riasztó pisztolyból adott le saját családtagjára egy lövést a 21 éves férfi. A rendőrök mintegy tíz perc alatt elfogták.

A rendőrségre csütörtök este 22 óra 20 perckor telefonhívás érkezett egy 27 éves férfitól arról, hogy Győrben, a Csipkegyári úton lévő bevásárlóközpontnál egy Mercedes személygépkocsiból lövést adtak le rá.

A kiérkező járőrök a bejelentőt már nem találták a helyszínen, de rövid idő alatt sikerült azonosítaniuk a feltételezett elkövető által használt személygépkocsit. Győrben, a Radnóti Miklós utcában megállították, a sofőrt igazoltatták, majd a járművet átvizsgálták.

A vezetőülés alól előkerült egy gáz-riasztó pisztoly, valamint egy gázspray és egy – ütés felerősítésére szolgáló – bokszer is, amelyeket a rendőrök mind lefoglaltak. A 21 éves sofőr az egyenruhásoknak elmondta, hogy előzőleg szóváltásba keveredett rokonával, és elismerte, hogy gépkocsijából, az üzletközpont parkolójában valóban lövést adott le a 27 éves férfi felé.

A veszekedés és a pisztoly használata a közelben lévő személyekben is riadalmat és megbotránkozást keltett. A rendőrök a 21 éves győri fiatalembert elfogták, majd a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki – közölte a police.hu.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport