Késelés volt Győr belvárosában

2023.01.09. 12:16
A Győri Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított egy 38 éves fiatalemberrel szemben, aki késsel támadt rá válófélben lévő feleségére.

A rendőrségre 2023. január 5-én délután érkezett bejelentés, hogy Győrben, a Kiss János utcában lévő üzletben egy férfi megkéselt egy hölgyet. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy 38 éves férfi a válófélben lévő feleségével a szalonban szóváltásba keveredett, aki az üzletből a férje elől az utcára menekült.

A fiatalember a nő után ment, fellökte, majd többször megütötte az asszonyt, ezt követően pedig egy késsel sérülést okozott felesége fején – számolt be a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

késelés lead-3
Fotó: police.hu

A járőrök az agresszív férjet elfogták, a helyi rendőrkapitányságra előállították, ahol őt a nyomozók – őrizetbe vétele mellett – súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A szárföldi férfit a Győri Járásbíróság 2023. január 7-én letartóztatta.

Ebben a cikkben szexuális visszaélés a téma. Kérjük, olvassa el erről szóló írásunkat is!

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes, 06 (80) 20-55-20-as számon.

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06 (80) 505-101-es telefonszámon.