2024. június 17. 15:00
Románia 3
Ukrajna 0
Fussballaréna München I. forduló
2024. június 17. 18:00 ÉLŐ
Belgium 0
Szlovákia 1
Frankfurt Arena I. forduló
2024. június 17. 21:00
Ausztria
Franciaország

Elfajult a verekedés Miskolcon, az egyik férfi fegyvert rántott

2023.02.07. 17:13
Eljárást folytat a Miskolci Rendőrkapitányság két férfi ellen, akik a gyanú szerint egy verekedéses konfliktus résztvevői voltak, amelyben egy gázpisztoly is előkerült.

Garázdaság vétsége, valamint felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárás két miskolci férfival szemben a Miskolci Rendőrkapitányság – közölte a rendőrség.

A gyanú szerint egy 36 éves és egy 65 éves férfiról van szó. A fiatalabb gyanúsítottra még január 6-án este 6 óra körül támadt rá Miskolcon, a Hegyalja utcához közel eső villamosmegállónál egy férfi mindenféle előzetes szóváltás nélkül. A bántalmazást követően előbb elment a helyszínről, később azonban visszatért.

A sértett 65 éves ismerőse az újabb fenyegetés miatt aztán a támadóra fogta gázriasztó fegyverét, majd lőni kezdett. A lövéstől senki sem sérült meg, a bántalmazott sértett ugyanakkor könnyű, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett az ütlegelésektől.

A bejelentéseket követően a rendőrök azonosították, majd elfogták a garázdaság résztvevőit, akiket előállítottak a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.