Feladta magát a férfi, aki miután halálos balesetet okozott, gyalog elmenekült a helyszínről

2023.02.12. 17:44
Feladta magát a rendőrségen az a férfi, aki a gyanú szerint pénteken halálos közúti balesetet okozott az M0-s autóút 19-es kilométerszelvényében, majd segítségnyújtás nélkül gyalog elmenekült a helyszínről – közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság vasárnap.

Pénteken számoltunk be arról, hogy halálos baleset történt az M0-s autóúton Szigetszentmiklósnál. A főváros felé vezető szakaszon egy személyautó hátulról nekiütközött egy teherautónak. A személyautó egyik utasa a helyszínen meghalt, egy másikat könnyű sérülésekkel vittek kórházba, az autó vezetője pedig segítségnyújtás nélkül elmenekült a helyszínről.

A rendőrség oldalán vasárnap számoltak be arról, hogy a szökésben lévő, 33 éves érdi férfi a szigetszentmiklósi rendőrkapitányságon vasárnap délután feladta magát, és elkezdődött az elszámoltatása.

A police.hu-n azt is közölték, hogy a férfi ellen segítségnyújtás elmulasztása bűntett (amely ez esetben akár az áldozat halálát is okozhatta)továbbá halálos közúti baleset okozása bűntett megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.