Baleset miatt áll a forgalom az M4-es autópályán

2023.04.14. 12:58
Baleset történt péntek délelőtt az M4-es autóúton Budapest felé, Abony közelében, a forgalmat megállították – közölte az Útinform a honlapján.

Szabóné Berki Bianka, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI érdeklődésére elmondta, hogy a gyorsforgalmi út 79-es kilométerénél egy tehergépkocsi szalagkorlátnak ütközött.

A balesetben a jármű sofőrje életveszélyes sérülést szenvedett. Az autóútra egy Abony belterületén történő kerülést követően a 81-es jelű csomópontnál lehet visszahajtani – közölte az Útinform.

Az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé, a 2-es kilométer közelében egy műszaki hibás kamion vesztegel a belső sávban. Ugyancsak a déli szektorban, de az ellenkező irányban, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon erős a forgalom, telítettek a sávok, ezért Szigetszentmiklós térségében lassulás, torlódás érzékelhető.

Nyíregyháza belterületén két baleset történt. A 36-os főúton, az 50-es km-nél összeütközött két személyautó. Valamint a 38-as főúton szintén két személyautó karambolozott a 38-as km-nél. Mindkét helyszínen fél pályán halad a forgalom.

Az M1-es autópályán, Budapest felé, a Győr elkerülő szakaszon a heves esőzés miatt lassul a forgalom.