Búcsúlevelet hagyott hátra, majd eltűnt a 42 éves nő

2023.04.25. 15:42
Búcsúlevelet hátrahagyva ment el otthonról az a 42 éves nő, aki miatt hétfő reggel riasztották a rendőröket. Az egyenruhások azonban még időben megtalálták.

Egy idős édesanya tett bejelentést a Veszprémi Rendőrkapitányságon 2023. április 24-én délelőtt, mert aznap reggel 8 óra körül a Veszprém környéki faluban található otthonából ismeretlen helyre távozott orvosi kezelés alatt álló lánya. A 42 éves nő búcsúlevelet hagyott hátra – közölte a rendőrség.

A közlemény szerint a Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai elsődlegesen az eltűnt lakókörnyezetében kezdték meg az adatgyűjtést és a tanúkutatást. A megszerzett információk alapján a nő a környékbeli fás, bokros területen lehetett, ezért a keresésbe bevonták a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság kutyás szolgálatát, Takács Krisztián rendőr zászlóst és a G-Gomez nevű nyomkövető ebet.

A Veszprém határában elterülő Csatár-hegyen a keresett nőt Kovács Bence rendőr főtörzsőrmester és Tivadari Márk rendőr törzsőrmester megtalálta, majd átadta az Országos Mentőszolgálat munkatársainak – olvasható a közleményben.