Viccesnek tartotta a lombkorona nélküli lombkoronasétányt, vizsgálat indult ellene

2023.05.03. 05:45
Egy nyírmártonfalvi közmunkás szerint egy szmájli miatt feszíti keresztre a helyi polgármester. Filemon Mihály azt állítja, hogy a nő nem végzi jól a munkáját, és belső vizsgálatot folytat.

Irodájába hívatta azt a közmunkást a nyírmártonfalvi polgármester, aki nevetős szmájlit rakott a Facebookon egy ismerőse képe alá, amin az elhíresült lombkoronák nélküli lombkoronasétány volt látható. A közmunkásként dolgozó nő úgy érezte, hogy a polgármester kirúgással fenyegeti, ezért felvételt készített a beszélgetésekről.

A polgármester azt mondta az RTL Híradónak, hogy belső vizsgálat indult a nő ellen, mert nem jól dolgozik. 

A közmunkás szerint vicces volt 

– Le kéne venni a röhögős fejet.

– Milyen röhögős fejet?

– Amit kiraktál. Amit kiraktál. Meg kedd reggel be kell jönnöd az irodába, jó? Egyelőre ennyit akartam neked mondani. Egy picit gondolkozzál, jó, hogy mit csinálsz

– így zajlott a közmunkás és a lombkoronastényról elhíresült polgármester közötti beszélgetés. A nő fenyegetőnek érezte az első beszélgetést, ezért egy későbbi beszélgetést is rögzíteni akart, de a polgármester követelte, hogy tegye a telefonját az asztalra. Mikor a nő ezt többször is megtagadta, a polgármester azt mondta, hogy mindent megbeszéltek, és küldeni fogja a papírokat. 

Azt szeretném, hogy a polgármester ilyen szinten ne tehesse ezt meg az emberekkel. Nem csak velem, hanem itt még vannak olyan emberek, akik ide vannak utalva, és nem tudnak ugrálni másfele dolgozni. Ezt a sakkban tartást én nem tartom igazságosnak

– mondta a történtek után a közmunkás. Filemon Mihály nyírmártonfalvi polgármester nem kívánt nyilatkozni. Csupán annyit mondott, hogy a nő ellen belső vizsgálat folyik, mert nem végezte jól a munkáját.