18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Apácának és fiatalkorúnak ajánlott szexet egy férfi Budaörsön

2023.06.02. 11:11
Vádat emelt a Budaörsi Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki tavaly májusban szexet ajánlott egy apácának, novemberben pedig egy kiskorút próbált rávenni közösülésre Budaörsön – tudatta a Pest Vármegyei Főügyészség pénteken az MTI-vel.

A vádirat szerint a férfi egy budaörsi ház külső felújításán dolgozott, amikor felfigyelt egy apácára, akit az utcán leszólított, és azt ajánlotta neki, hogy szexuális cselekmény végzése céljából menjen be vele az épülő házba. A nő a helyszínről elsietett, de ekkor nem fordult a hatóságokhoz.

Tavaly november 30-án a férfi ugyanazon a házon dolgozott, amikor egy arra sétáló, tizennégy évesnél fiatalabb lánynak szexuális ajánlatott tett. A kislány ezt hallva el akart menni, de a férfi megragadta a karját. A lánynak sikerült kiszabadulnia a szorításából, és elmenekült.

A Budaörsi Rendőrkapitányság a két esetről feljelentés alapján szerzett tudomást, a férfit rövid idő alatt azonosította, majd elfogta. Az ügyben a Budaörsi Járási Ügyészség az elkövető ellen eredménytelen rábírással elkövetett szexuális visszaélés miatt emelt vádat – olvasható a közleményben.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20-as számon vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található: http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.