18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Lopott furgonnal szenvedett akkora balesetet, hogy szétnyílt a koponyája

2023.06.08. 20:51
A férfi nem volt bekötve, ezért a karosszériának csapódott az ütközés közben, amitől egy 10 centiméteres lyuk keletkezett a koponyáján. A furgont egy tatai étterem elől lovasította meg.

Súlyos baleset történt június 6-án, kedden éjjel az Agostyán és Vértestolna közötti úton. A kemma.hu információi szerint a sofőr egy tatai étterem elől lopta el a furgont, amely felett végül elvesztette az uralmát.

A baleset látványa még a legedzettebbeket is megviselte. A lap úgy tudja, hogy a furgon olyan sebességgel szaladt le az útról, hogy a fák között még jó 30 méteren keresztül utat tört magának, és csak ezután állította meg egy fa.

Varga Mihály Sebestyén főhadnagy, a vármegyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivőjének tájékoztatása szerint a kisbusz a 1128-as úton, Tardos közelében szenvedett balesetet. A helyszínre a tatabányai hivatásos, illetve a tardosi és vértestolnai önkéntes tűzoltókat riasztották. Utóbbiak egy sérültet emeltek ki a járműből, és adták őt át a mentőknek. A többiek eközben áramtalanítottak a járművet, illetve hőkamerával végignézték a területet, esetleges további sérülteket keresve. A kisbusz szélvédőjének üvege ugyanis be volt törve, és nem volt egyértelmű, hogy utazott-e még valaki a járműben.

A férfi egy tatai étterem autóját lovasította meg, azzal hajtott a fák közé. Az étterem futárja munka után zárni készült, közben nyitva hagyta a furgon ajtaját. Ezt látva ugrott be a volán mögé a férfi, majd hajtott el Agostyán felé. A Tata tábla utáni szerpentines út azonban kifogott rajta, és a vizes úton megcsúszott a Mercedes. 

A férfi nem volt bekötve, így a karosszériának csapódott az ütközés közben, amitől a koponyáján egy 10 centiméteres lyuk keletkezett.

A Komárom-Esztergom vármegyei rendőr-főkapitányság sajtóosztálya megerősítette, hogy a balesetben a sofőr életveszélyesen megsérült.