18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Megölte a családját egy férfi Albertirsán, aztán magával is végezni próbált

2023.07.01. 18:28
A férfi maga hívta a segélyhívót, és elmondta, hogy megölte a feleségét és a gyermeküket, majd magával is végezni próbált. A 35 éves férfit kórházba vitték, jelenleg is rendőrök őrzik.

A 112-es segélyhívóra 2023. július 1-jén kora délután érkezett bejelentés, amelyben egy férfi közölte: megölte családját, majd öngyilkosságot kísérelt meg – számolt be honlapján a rendőrség.

A helyszínre riasztott egységek egy nő és egy gyermek holttestét, valamint egy vérző férfit találtak az albertirsai címen. Az RTL információi szerint egy volt katona végzett 34 éves feleségével és két és fél éves gyermekükkel. Mint írják, a szomszédok szerint nem volt gond a családdal, de meggyilkolt nő húga és a polgárőrök ezt máshogy tudják: a nő állítólag többször is kért távoltartási végzést a férfival szemben.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai megkezdték a helyszíni szemlét, az adatgyűjtést, a történtek vizsgálatát. A kórházba vitt, 35 éves férfit jelenleg rendőrök őrzik.

Ha bajban van, vagy másért aggódik

Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat: +36-80-20-55-20

A Kapcsolj egyből projekt honlapja: https://www.kapcsoljegybol.hu

A Magyar Lelki Elsősegély Szolgálatok (LESZ) segélyvonala: 116-123

Az Ifjúságért Mentálhigiénés Szövetség (IMSZ) a 137-000-s zöldszámon érhető el, hétköznapokon 17–21 óra között.

Az IMSZ-ről bővebb információt itt talál: http://www.ifjusagi-lelkisegely.hu