Négy autó ütközött az M1-esen, óriási a torlódás

2023.07.08. 15:55

Az M1-es autópálya 31-es kilométerszelvényében, Bicske térségében, a Budapest felé vezető oldalon négy személygépkocsi ütközött – olvasható a rendőrség oldalán. A baleset következtében közel nyolc kilométeres torlódás alakult ki.

A hétvégi torlódások és közúti balesetek elkerülése érdekében kérjük a gépkocsivezetőket, hogy ne hagyják figyelmen kívül a közúti közlekedési szabályokat, tartsanak nagyobb követési távolságot!

– figyelmeztetnek közleményükben a rendőrök. A rendőrség arra kéri a sofőröket, hogy fokozott figyelemmel és körültekintően közlekedjenek.

Máshol is lassulhat a forgalom

Az Útinform beszámolója szerint több másik autópályán, autóúton is lassulhat még a forgalom:

  • Az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé vezető oldalon, a komáromi szakaszon, a 97-es és a 107-es km között új, fix terelést építettek ki. A forgalom belső sávon, illetve az ellenkező oldal belső sávján halad. Budapest irányába a külső és a leállósáv járható.
  • Az M3-as autópályán, Kál térségében a 97-es és a 104-es km között munkavégzés miatt a Vásárosnamény felé vezető oldalt lezárták. A forgalmat a Budapest felé vezető oldal belső sávjára irányították át. A főváros felé továbbra is két sávon lehet autózni.
  • Az M4-es autóúton Budapest határában a Liszt Ferenc repülőtér közelében felújítják a burkolatot. A Szolnok felé vezető oldalon jelenleg a 25-ös és a 29-es km között csak a külső sáv járható. Csúcsforgalmi időszakokban jelentősebb torlódások is kialakulhatnak, ezért a repülőtér felé tartók hosszabb menetidővel számoljanak!
  • Az M6-os autópályán a Pécs felé vezető oldalon, Adony téréségben, a 49-es és az 54-es km között folytatják a burkolatfelújítást. A belső és a leállósávot lezárták, a forgalom a külső sávon halad, napközben lassulásra lehet számítani. Jóval távolabb, Bátaszék térségében, a 169-es km-nél lévő alagútban karbantartási munkákat végeznek, ezért a Budapest felé vezető oldalt lezárták. A járműveket a Pécs felé vezető oldalra terelték át, irányonként egy-egy sávon haladnak. A főváros felé vezető oldalon, Kulcs térségében munkavégzés miatt lezárták az 57-es km-nél lévő Szentmihályi pihenőt. Helyette a 70-es km-nél lévő Újvárosi pihenő vagy a 40-es km-nél lévő Fácános pihenőhely használható.
  • A magyar–román határszakaszon az M43-as autópályán, Csanádpalotánál a kilépésre várakozó kamionsor elérte a 3 km-t.

Frissítés

Személyi sérülés nem történt az M1-es autópályán Bicske környékén, ahol négy autó ütközött össze. A rendőrök a forgalomkorlátozást feloldották, az autópálya balesettel érintett szakasza újra teljes szélességében járható.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport