Látványos videót tett közzé a MÁV a kisiklott tehervonatról

2023.07.10. 10:35
Vonatbaleset történt vasárnap délután Tiszatenyő és Mezőtúr között a békéscsabai vonalon, a MÁV most felvételt tett közzé, hogyan is néz ki a helyszín.

Ahogy arról beszámoltunk, vasárnap kisiklott egy tehervonat Tiszatenyő és Mezőtúr között a békéscsabai vonalon. A Keleti pályaudvar–Békéscsaba vasútvonalon szünetelt a közúti és a vasúti forgalom, majd kiderült az is, hogy hétfőn is korlátozások lesznek a békéscsabai vasútvonalon.

A tehervonat 12 vagonból állt, és a kisiklott hat kocsiból ötben tűzveszélyes anyagot szállítottak. A balesetben nem sérült meg senki.

A Mávinform tájékoztatása szerint Kétpónál hétfőn is dolgoznak a műszaki mentésen, ezért továbbra sem közlekedhetnek vonatok a szakaszon. A BudapestÚjszászSzolnokBékéscsabaLőkösháza vonalon megnő a vonatok menetideje. 

Hétfőn a Budapestről induló vonatok Szolnokig közlekednek, az utasok Szolnokról a Debrecenig közlekedő InterRégió vonatokkal utazhatnak Törökszentmiklósig. Törökszentmiklós és Mezőtúr között pótlóbusz közlekedik. A Békéscsaba felől a főváros irányába tartó vonatok Mezőtúrig közlekednek, az utasok Mezőtúr és Törökszentmiklós között pótlóbusszal utazhatnak, Törökszentmiklósról vonattal utazhatnak tovább. A Tiszatenyőre tartók a szentesi vonatokkal utazhatnak. Az InterCity vonatok Budapest és Lőkösháza között, illetve Szolnok és Püspökladány között helyjegy váltása nélkül is igénybe vehetők – közölte az MTI, illetve a MÁV is közzétett egy látványos videót.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport