Angyalföldön látták a 27 éves barátnője meggyilkolásával gyanúsított férfit

2023.07.15. 20:32
A gyilkosság helyszínétől néhány kilométerre látták azt a férfit, akit a 27 éves barátnője meggyilkolásával gyanúsítanak. A rendőrség a bejelentést követően átfésülte a környéket, de a feltételezett elkövetőt nem találták meg.

Pénteken érkezett bejelentés a rendőrségre, miszerint a XIII. kerületben látták azt a férfit, aki a gyanú szerint megölte 27 éves barátnőjét. A Tények információja szerint a feltételezett elkövetőt a Fáy utca környékén, néhány kilométerre a gyilkosság helyszínétől látták.

A rendőrség azonnal átfésülte a környéket, a férfit azonban nem találták meg.

Mint megírtuk, csütörtök éjjel találták rá egy 27 éves nő holttestére egy XIII. kerületi lakásban. A feltételezett elkövető ellen elfogatóparancsot adtak ki, miután az Életvédelmi Osztály nyomozói azonosították. A gyanúsított Türk Róbert Dániel, 35 éves férfi, aki ellen elfogatóparancs van érvényben.

Később kiderült, hogy a XIII. kerületi lakásba az áldozat édesanyja hívta ki a rendőröket, miután a lányát sehogy sem érte el. A lakás ajtaja előtt állva a közben kihívott rendőrökkel együtt hallották, hogy a lány mobilja kicsöng, de bejutni nem tudtak. A rendőrök lakatost hívtak, bejutottak a lakásba, és megtalálták a 27 éves áldozatot.

Úgy tudni, hogy a ház egyik lakója hajnali fél egy körül egy nő sikolyára ébredt. Az édesanya ekkor tudhatta meg, hogy a lányát megölték. A rendőrök lezárták az egész házat, de a gyilkossággal gyanúsított férfi már nem tartózkodott az épületben.

Egy tanúként kihallgatott személy azt is elárulta, hogy rendszeresen látta a körözés alatt álló férfit a társasházban.