Új főrendezője lesz az ATV-nek, de a Híradó élén is változás történt

2023.07.17. 13:37
Újabb személyi változásokat jelentett be az ATV. A csatorna vezető rendezője és a Híradó új főszerkesztője is házon belülről érkezik.

A televízió látványvilága további modernizálódása érdekében az ATV vezetősége Osztás Attilát kérte fel a főrendezői posztra. Osztás Attila szakértelmével és friss látásmódjával segíti a közelmúltban kinevezett új művészeti vezető, Balogh Ferenc munkáját – közölte az ATV hétfőn.

Az ATV egyik legfontosabb műsorának, a Híradónak az élére is új főszerkesztő érkezik. Szurok András 13 éve a televízió munkatársa, júliustól a Híradó főszerkesztője, de az Egyenes Beszéd szerkesztője továbbra is ő lesz.

Az eddigi főszerkesztő, Szlazsánszky Ferenc továbbra is a képernyőn, illetve a televíziónál marad: ő a Fórum műsorvezetője, a Civil a pályán főszerkesztője, valamint az ATV kiemelt műsorainak átvevő szerkesztője.

Osztás Attila tapasztalt rendező, 2008 óta dolgozik nálunk, szakmailag és emberileg is alkalmas a feladatra. Az ATV kiemelten fontos műsora a Híradó. Szurok András fiatal kora ellenére régóta a csatorna közkedvelt és profi munkatársa. Biztosak vagyunk abban, hogy a szakmai igényesség ezután sem csökken a Híradóban

– idézi a csatorna Németh S. Szilárd vezérigazgatót.

Az ATV-ben a közelmúltban több személyi változás is történt. Korvin Tibor a csatorna kreatívigazgatója, Balogh Ferenc pedig a művészeti vezető lett.

Az Index és az ATV közös együttműködésének keretében csütörtök esténként jelentkezik a Konkrétan Rónai Egonnal című műsor, amelynek legutóbbi adása ide kattintva

érhető el.