18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Az angyalföldi férfi, aki megölte barátnőjét, azt vallotta, hogy ő akarta elhagyni a nőt

2023.07.20. 21:17
Kiszivárogtak T. Róbert Dániel vallomásának részletei. A férfi beismerte, hogy ő gyilkolta meg párját egy angyalföldi lakásban. T. Róbert beismerő vallomásában arról is beszélt, hogy nem adott kellő szabadságot Petrának.

T. Róbert Dániel teljes körű beismerő vallomást tett a gyanúsítotti kihallgatása során. A 24.hu értesülése szerint a férfi elismerte, hogy nem adott kellő szabadságot a lánynak a kapcsolatában, és állítása szerint ő akart szakítani Petrával.

T. Róbert Dániel akár 15 évet is kaphat, a letartóztatás elrendeléséről várhatóan holnap dönt az ügyben eljáró nyomozási bíró.

Öngyilkos akart lenni

Budapest XIII. kerületében, egy Véső utcai lakásban 2023. július 13-án éjjel holtan találtak egy fiatal nőt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett miatt rendelt el nyomozást, a feltételezett elkövető ellen elfogatóparancsot adtak ki. A hatóságok mellett az alvilág és a fejvadászok is keresték a 27 éves barátnője meggyilkolásával gyanúsított férfit.

Később kiderült, hogy a férfi brutálisan megverte, majd összeszurkálta M. Petrát, aki sérüléseibe azonnal belehalt.

Kedden kora délután véget ért az ötnapos hajsza, a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály egységei elfogták T. Róbertet, a XIII. kerületi emberölés gyanúsítottját.

A keresett férfit a Római-parton látták, erről több bejelentés is érkezett a BRFK-hoz. Ezt követően több egység is a helyszínre érkezett, megkezdték a helyszín szisztematikus átvizsgálását. Az öt nappal később elfogott férfi a kihallgatásán elmondta, hogy öngyilkos akart lenni, a bűncselekmény elkövetése után az Északi vasúti összekötő hídra ment fel, majd egy romos épületben bujkált – nem messze onnan fogták el a rendőrök. A bűncselekményt beismerte, teljes körű, feltáró beismerő vallomást tett

– mondta Csécsi Soma rendőr alezredes, a BRFK szóvivője.

Csécsi Soma hozzátette: a férfi kihallgatásán azt is elmondta, amikor a bűncselekményt elkövette, elmenekült a tett színhelyéről, de onnan az utcára érve azt tapasztalta, hogy esett az eső, így visszament a lakásba, ahol a bűncselekményt elkövette, magához vett egy esernyőt, majd távozott.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található: http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.”