Infarktust diagnosztizált saját magán, majd nekiállt verekedni egy férfi a budapesti uszodában

2023.07.25. 12:21
Állítólagos „szívinfarktusa” után másodpercekkel már futni, sőt verekedni is képes volt az a budapesti lakos, akiről videót készített a biztonsági kamera Zuglóban.

A 36 éves férfi július 18-án reggel a BVSC-uszodában kijelentette, hogy önmagán infarktust diagnosztizált, erre hivatkozással lenyúlta a pénztár mellett elhelyezett mobil defibrillátort.

Miközben az eszköz szétbontásával volt elfoglalva, megjelent egy úszómester, aki azonnal látta, hogy valójában nincs szó arról, hogy az életmentő műszert használni kellene.

Ezért megkérte a férfit, hogy azt rakja vissza a helyére, ő azonban nem tett eleget a kérésnek, helyette megindult az eszközzel a kijárat felé, nem törődve azzal, hogy így esetleg olyan embereket foszt meg az eszköz használatától, akiknek valóban szükségük lehetne arra.

A feltartott tolvaj aztán támadásba lendült, buzogányként használva a defibrillátort egyszer fejbe kólintotta az intézmény dolgozóját, majd dulakodni kezdett vele. Az életmentő gép közben a földre esett, de nem lett baja.

A kiérkező rendőrök elfogták a férfit, aki azt mondta, hogy a látszat ellenére nem akarta magával vinni a defibrillátort, az csak a kezében maradt, az úszómestert pedig ijedtében csapta fejbe.

A férfit őrizetbe vették, majd megfigyelésre egészségügyi intézménybe szállították – közölte a BRFK.