A Királyi Lovardában mutatták be Dobor Dorina legújabb kollekcióját

2023.07.28. 10:28
A Királyi Lovarda adott otthont Dobor Dorina divatbemutatójának, az eseményen feltűnt egy gyöngyökből készült páncéling is.

A budai vár szolgáltatta a helyszínt Dobor Dorina legújabb kollekciójának fotózásához. A közös nevező a vár épületei és Dobor Dorina kreációi esetében a kortalan elegancia volt. Amit nem koptatnak el a változó trendek, ami visszaköszön az édesanyák és a nagymamák hagyományaiból, és ami garantálja, hogy egy ruha igazi értéket jelentsen, hosszú éveken át – olvasható a Királyi Lovarda közleményében.

A modellek a semmi felett lebegő korláton egyensúlyozva mutatták be a kollekció darabjait a fotósnak, amiket aztán a Királyi Lovarda által megrendezett divatbemutatón is végigvonultattak az F1 Grand Prix Gálavacsora keretében.

A közlemény szerint a sport és a gazdasági élet szereplőit felvonultató közönség reakciói azt tükrözték, kimondottan szeretik Dobor Dorina ruháit – és az extravagánsabb darabokra is nyitottak voltak.

A legegyedibb kreáció egy fekete ruha volt, melyet nyaktól mellkasig nagy szemű gyöngyfüzérek borítottak – egyfajta páncélingként.

Hadd hangsúlyozzam, ez a ruha nem csak a kifutón él, minden merészsége ellenére komfortosan viselhető estélyeken vagy éppen az operában

– mondta Dobor Dorina, akinek egyik védjegye a kompromisszumok nélküli kényelem.

A modellek egy sanzonra és egy mediterrán slágerre sétáltak végig a kifutón. A ruhákhoz egyedileg tervezett (és anyagukból varrt) kalapokat és a darabokkal harmonizáló kiegészítőket viseltek.