Baleset miatt már reggel lassú volt a haladás az M7-es autópályán

2023.08.02. 06:38
Szerdán 5 óra 10 perc körül két személygépjármű ütközött az M7-es autópálya 69-es kilométerszelvényében, Szabadbattyán térségében, a Budapest irányába vezető oldalon.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt a forgalom egy sávon haladt, az érintett útszakaszon torlódásra kell számítaniuk a főváros irányába közlekedőknek – közölte a rendőrség.

A kiérkező tűzoltók áramtalanították a gépkocsikat, amelyek a külső és a leállósávban vannak. A helyszínre mentőket is riasztottak, olvasható a katasztrófavédelem közleményében.

Nem sokkal reggel háromnegyed 7 előtt azonban már újra teljes szélességében volt járható az M7-es autópálya Budapest irányába, miután a rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást.

A M6-os autópályán is volt egy baleset, a szekszárdi csomópont előtt egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött, majd azt átszakítva az ellenkező oldalon állt meg. A 148-as kilométernél mindkét irányban egy sávon halad a forgalom a sztrádán, tájékoztatott az Útinform szerda reggel.

Az M30-as autópályán, Tornyosnémeti felé, a 67-es kilométernél a forgalom szintén egy sávon halad, miután Méra térségében egy kamion és egy kisbusz karambolozott.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport