Felkavaró jelenetek játszódtak le az M7-es melletti benzinkúton

2023.08.07. 13:36
A Fonyódi Járási Ügyészség gyorsított eljárásban állított bíróság elé egy őrizetbe vett olasz férfit, aki az M7-es autópálya melletti egyik benzinkúton megbotránkoztató viselkedésével riadalmat keltett az ott tartózkodó emberek körében.

A vádlott idén júliusban barátnőjével utazott Olaszországból Romániába, amikor útközben megálltak a Balatonlelle közelében lévő töltőállomáson. Az autót a nő vezette, aki – miután mindketten kiszálltak – bezárta az autót, és a mosdó felé vette az irányt.

A korábban kábítószert fogyasztó férfi a várakozáskor vette észre, hogy cigarettája is a kocsiban maradt, ezen felidegesítette magát, majd berontott a női mosdóba, ahol ajtókat rugdosva párját kereste, miközben hangosan kiabált.

A férfi barátnője nagyon megijedt, így amikor a párja kiment a mosdóból, a dolgozókhoz fordult segítségért. Az alkalmazottak a benzinkút irodájába bújtatták a nőt, miközben értesítették a rendőrséget.

A továbbra is kiabáló férfi eközben visszatért a shopba, és a sorban álló embereket félretolva az öklével püfölni kezdte a bolt pultját, ahonnan csak a pultban dolgozó felszólítására távozott.

Az agresszív férfival szemben végül a fonyódi rendőrök intézkedtek. A Fonyódi Járásbíróság az ügyészség javaslatára pénzbüntetésre ítélte a vádlottat, derül ki a Somogy Vármegyei Főügyészség sajtóközleményéből.