Motort lopott, de még beindítani sem tudta a pécsi tolvaj

2023.08.11. 10:40
A rendőrség egy fiatal fiút keres, aki július 26-án hajnalban ellopott egy elektromos motorkerékpárt Pécsett. Az esetről kamerafelvétel is készült, a tolvajnak láthatóan meggyűlt a baja a jármű beindításával.

Lopás miatt nyomoz a rendőrség ismeretlen tettes ellen. A fiatal fiú július 26-án 1 óra után lopott el egy elektromos motorkerékpárt Pécsett, a Ferenc utca 10. szám elől – közölte a police.hu.

Az elkövetőről felvétel is készült, amely alapján láthatóan nem sikerült egyszerűen beindítania a motort. A fiatal fiú egy ideig megpróbálta a hagyományos módon berúgni a járművet, végül rájött, hogy egy elektromos motorral van dolga, és elgurult vele.   

A rendőrség kéri, hogy aki a videón látható fiút felismeri, jelenlegi tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon – tették hozzá.