18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Két évig élt egy házban az anyja mumifikálódott holttestével egy szentistváni nő

2023.08.14. 06:09
Holtan találtak egy idős asszonyt a múlt pénteken a szentistváni otthonában. Mint kiderült, az asszony már két éve halott volt, az 56 éves lányát zavart állapotban pszichiátriára vitték.

A helyiek szerint visszahúzódva éltek abban a házban, ahol múlt pénteken egy idős asszony mumifikálódott holttestét találták meg. Az asszony az 56 éves lányával élt együtt, azonban mikor az asszony holttestére rábukkantak, már két éve halott volt.

Az RTL Híradó beszámolója szerint a holttestre a temetőgondnok talált rá, aki valahogy kijátszotta az asszony lányát, hogy bejusson a házba, a nő ugyanis korábban senkit nem engedett be a portára.

Amikor a gondnok bement, az asszonyt a földön, egy ágynak támasztva, ülő helyzetben találta. Azonnal értesítette a rendőröket, akik pedig orvost hívtak, mivel az asszony 56 éves lánya nagyon zavart volt. Őt pszichiátriára vitték.

A helyiek úgy tudják, hogy a nő mindig furcsa választ adott, ha valaki az anyjáról kérdezte: azt mondta, mélyaltatásban van.

A csatorna információi szerint az önkormányzat köztemetésről döntött. A település jegyzője szerint „a családról korábban az önkormányzat hivatalához, annak munkatársaihoz akár személyesen, akár írásos formában kérés, jelzés nem érkezett. Házi segítségnyújtást az érintett részére sem hozzátartozója, sem más nem igényelt”. Az ügyet a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.