Orbán Viktor: Munka van

2023.08.16. 11:47
Megtartotta soron következő nyári kabinetvezetői értekezletét a kormány Orbán Viktor miniszterelnök vezetésével a Karmelita kolostorban – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán.

Mint mondta, a kormány döntés-előkészítő kabinetjeit vezető miniszterek áttekintették az ukrajnai háborúval és a béke mielőbbi megteremtésével kapcsolatos kérdéseket, valamint a brüsszeli szankciók okozta nehézségeket. Emellett foglalkoztak az infláció letörését és a rezsicsökkentés megvédését szolgáló kormányzati intézkedésekkel is – mondta a sajtófőnök.

Orbán Viktor viszonylag régen hallatott magáról, a Facebook-oldalán például majdnem tíz napja nem posztolt. Az X-en (vagyis az egykori Twitteren) is csak egy posztja volt azóta, kormányülésről pedig legutóbb július végén számoltak be. 

A miniszterelnök egyébiránt hagyományosan augusztusban megy szabadságra is, így hamarosan ez is esedékes lesz (Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter is beszélt erről még július elején).

Megjelent a Facebookon is: „Munka van” 

A miniszterelnök a Facebook-oldalán posztolt erről.

Tovább dolgozunk az infláció letörésén. Célunk az egy számjegyű infláció. Megvédjük a magyar családokat! 

– írta a bejegyzésben Orbán Viktor.