Kiugrott a hetedik emeletről egy férfi Ózdon

2023.08.18. 12:47
A hetedik emeletről vetette magát a mélybe egy férfi péntek délelőtt Ózd belvárosában. A helyszínre mentőhelikoptert is riasztottak, egyelőre azonban többet nem lehet tudni a férfi állapotáról.

Kiugrott egy férfi a hetedik emeletről Ózd belvárosában – tudta meg a boon.hu. A portál beszámolója szerint egy mentőautó, több rendőrségi egység és néhány perccel később mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

Mint írták, az incidens a tízemeletes panelsor hátsó részén, a Piac út felé történt, ahol szinte azonnal megkezdődött a férfi ellátása. A férfi egészségi állapotáról többet azonban egyelőre nem lehet tudni.

A lap emlékeztet, hogy néhány nappal ezelőtt hasonló eset történt ugyancsak a városközpontban. Akkor a piac szomszédságában álló panelház kilencedik emeletéről vetette mélybe magát egy ember, akinek az életét már nem lehetett megmenteni.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található:  http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.