Kedvezményt ad a MÁV a Strand Fesztiválra érkezőknek

2023.08.22. 10:21
A Balaton-parti települések között hét napig kedvezményes utazásra jogosító Strand TravelPasst biztosít a vasúttársaság a Strand Fesztiválra érkezők számára, ami a Volánbusz járataira is felhasználható.

A Strand TravelPass hetijegy korlátlan utazást biztosít a Balaton partja mentén, a balatoni települések között a MÁV és Volán járataira. Arra érdemes figyelni, hogy a települési helyi járatokra való utazásra ez nem jogosít.

Érvényessége 7 nap, a kezdőnap augusztus 21. és augusztus 25. között tetszőlegesen választható. A hetijegyet legkésőbb pénteken lehet megváltani, így az a fesztivál előtti vagy utáni napokban is használható – közölte a MÁV. Mint írják, a kedvezményes jegyek az éjszaka óránként közlekedő Bagolyjáratokon is felhasználhatók.  

Applikáción keresztül olcsóbban megvásárolható, ami a 26 év alattiak számára az egy hétre mindössze 2690 forintba kerül, pénztárban és automatából némileg drágábban, maximális ára 26 év felettiek számára 3990 forint az egy hétre szóló Balaton-parti közlekedés. A vasúttársaság emellett rövidebb időszakra szóló Balaton 24, illetve Balaton 72 bérleteket is kínál.