Havas Henrik Pálffy Istvánnak: Pista, ezt elb*sztad

2023.08.23. 16:24
„Pista, ezt elb*sztad” – ezzel a felütéssel kommentálta Havas Henrik a hírt, hogy mindössze egy nap után elbocsátották a Hír TV-től Pálffy Istvánt. Havas Henriknek nem esik jól, hogy egykori kollégáját kirúgták, mert „ennyi nap alatt megbukni azért bravúr”.

„Könyörgök, nehogy már valaki arra hivatkozzon, hogy a Pista megint piás volt, és hülyeségeket hordott össze a pedofíliával kapcsolatban, mert ha ne adj' isten, józan lenne, mi a francot keresne a Hír TV-nél? Mostantól én is elkezdek inni – jobban, mint eddig –, hátha a Hír TV alkalmaz egy jól fizető műsorvezetői állásban” – írt az ügyet kommentálva Havas Henrik a közösségi oldalán.

Sajnos erre nincs esély, mert még részegen se tudnék annyi hülyeséget összehordani, ami a Hír TV-ben kívánatos. Egyébként magam helyett mindenkinek ajánlom Apáti Bencét, a rúdtáncost!

– tette hozzá Havas Henrik, megjegyezve: nem tudja elképzelni, hogy mit vártak Pálffytól a Hír Tv-nél.

Hozzátette: a NER „az alkoholistákon és a totálisan alkalmatlan idiótákon” kívül másokat nem nagyon futtat. 

Elnézést, de a Pálffy Pistát tényleg szeretem, nem ezt érdemelte! Miért nem a két államtitkár vezetett műsort? Az ugyancsak tökéletesen alkalmatlan Menczer és Dömötör!

– írja Havas, aki szerint Pálffy hamarosan akár külügyi államtitkár is lehet. 

Pálffy István sóhajtozik, de jól van 

Pálffy egy nappal a kirúgása után sem kívánt nyilatkozni az Indexnek, nyugodt hangon fogadta újságíró kollegánk hívását. Pálffy a Márki-Zay Péterrel készült interjú egy pontján elég furcsa kijelentést tett, azt mondta, hogy „türelemmel kell lenni egy olyan betegség iránt is, mint a pedofiloké”.

A mondat nagy vihart kavart a magyar közéletben, és már tegnap délután összehívott a Hír TV vezetése egy szerkesztőségi értekezletet, ahol a munkatársakkal közölték a hírt, amely szerint azonnali hatállyal megválnak a műsorvezetőtől.

 Szerda délután értük el Pálffy Istvánt, aki nyugodt hangon fogadta hívásunkat. A konkrét esetről nem kívánt nyilatkozni, így sem a tévében elhangzottakról, sem a kirúgásáról nem tudtuk kérdezni, mindössze annyit közölt lapunkkal, hogy jelenleg

jól van.

Arra a kérdésre, hogy mik a tervei a jövőre nézve, egy kisebb sóhaj után ismét közölte, hogy nem kíván nyilatkozni, majd elköszönt munkatársunktól. Pálffy István helyét már kedd este M. Dobos Marianne vette át a Napi Aktuális című műsorban.