18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Súlyos bűncselekményekkel vádolják a csomagtartóban megtalált halott kisfiú nagyszüleit

2023.09.03. 06:16
Több bűncselekménnyel is vádolják az áprilisban holtan talált kisfiú nagyszüleit a rendőrök. A kisfiú evés közben fulladhatott meg, a nevelőanyja szeme láttára, aki utána napokig bolyongott egy autó csomagtartójában a holttesttel. A kisfiú nagyanyját most kiskorú veszélyeztetésével, nagyapját kiskorú elleni szexuális visszaéléssel gyanúsítják.

Mint megírtuk, április közepén a Nyíregyházi Rendőrkapitányságnál jelentkezett egy pár azzal, hogy autójuk csomagtartójában egy halott kisfiú van. Az autóban egy másik, sérült gyermeket (egy egyéves kislányt) is találtak a rendőrök.

Később kiderült, hogy a kisfiú evés közben megfulladt egy lenyelt csont miatt, ám a nevelőanya sokkos állapotba került, és nem tudta kiszedni a csontot a gyerek nyelőcsövéből. A kisfiú holttestét ezek után kocsiba tette, és magával vitte az alig egyéves kislányt is. Két napon át autózott velük Nyíregyházán, mire férje megtalálta.

Jelenleg a kisgyermek nagymamáját kiskorú veszélyeztetésével, a nagypapát pedig 14 éves kor alatti kiskorú elleni szexuális visszaélésével gyanúsítják, ami miatt augusztus közepe óta körözték őket a rendőrök. Őket szeptember elsején találták meg, és ki is hallgatták már őket az RTL Híradó értesülései szerint.

Korábban a nagymama azt mondta, náluk jó helyen volt a kisgyermek, semmi baja nem volt, nem értette, miért kellett kiemelni a családból. Azt azonban egyelőre nem tudni, hogy összefügg-e a mostani gyanúsítás a csecsemő halálával.

Korábban arról is írtunk, hogy a halott gyermek 17 éves, vér szerinti anyja is összetört, ő jelenleg egy nyírségi anyaotthonban van legkisebb gyerekével. A kisfiút azért emelték ki a családból, mert rossz lakhatási körülményeik voltak.