Napokig nem tűnt fel senkinek, hogy meghalt egy férfi egy hódmezővásárhelyi idősotthonban

2023.09.06. 15:27
Napokig feküdt holtan egy 94 éves férfi a hódmezővásárhelyi Nyugdíjas Lakóparkban, miközben senki nem vette észre, hogy az idős ember már nem él. A Fidesz Hódmezővásárhelyi Szervezete közleményben követeli az ügy azonnali kivizsgálását.

A „Totális fejetlenség a Nyugdíjas Lakóparkban” című, szerdán kiadott közleményében a Fidesz arról ír, hogy Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere semmit nem tett a történtekkel kapcsolatban. 

„Napokig feküdt holtan egy idős ember az egykor szebb napokat látott Nyugdíjas Lakóparkban, úgy, hogy a város által üzemeltetett intézményben ez senkinek nem tűnt fel. Márki-Zay Péter az eset kapcsán azonban ismét sunnyog, próbál kibúvót keresni a felelősség alól és hárít” – idézi a közleményben foglaltakat a Délmagyar.

A hódmezővásárhelyi Fidesz arra is kitért a dokumentumban, hogy ha Márki-Zay, „a bukott polgármester a városával foglalkozna, és nem országos pártpolitikai ügyekkel, akkor talán az ilyen esetek is elkerülhetőek lennének”.

Az évek óta zajló hozzá nem értés, a városházán lévő fejetlenség ahhoz vezetett, hogy mára Hódmezővásárhely szinte csak ilyen hírekkel kerül be az országos sajtóba. Méltatlannak és felháborítónak tartjuk a Nyugdíjas Lakóparkban történteket. Azonnali kivizsgálásra és a felelősök megnevezésére szólítjuk fel az illetékeseket! A családnak őszinte részvétünket fejezzük ki

– áll a Fidesz közleményében.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport