Jakab Péter már nyilvánosan is felvállalja új szerelmét

2023.09.09. 18:27
Jakab Péter, A Nép Pártján elnöke a nyilvánosság előtt is felvállalta kapcsolatát kabinetfőnökével, Molnár Enikővel. A Jobbik egykori elnöke azt is megerősítette, hogy elvált feleségétől, akivel három közös gyerekük van.

Jakab Péter 2022-ben lépett ki hosszú kálváriát követően a Jobbik soraiból. A párt új vezetése a Jakab jobbkezének számító Molnár Enikővel is szerződést bontott. Jakab Péter ekkor még munkakapcsolatnak írta le Molnár Enikőhöz fűződő viszonyát – már csak azért is, mert ekkor még együtt volt feleségével, akivel három közös gyereket neveltek.

A Jobbik egykori elnöke most SMS-üzenetben erősítette meg a Blikknek, hogy elvált feleségétől.

A hivatalos családi állapotom, ahogy az a legutóbbi vagyonnyilatkozatomból is kiderült, elvált. Ennél többet a nyilvánossággal továbbra sem kívánok megosztani

– írta Jakab Péter a lapnak, mely arra is rákérdezett, hogy a politikus és Molnár Enikő egy párt alkotnak-e. Jakab nem cáfolta az értesülést.

A Blikk egyik olvasója arról számolt be, hogy A Nép Pártján egyik rendezvényén már egymást ölelve, jó hangulatban jelent meg Jakab és Molnár a nyilvánosság előtt.

„Látszott rajtuk, abszolút egy hullámhosszon vannak, nagyon jól érzik magukat egymás társaságában. Szolidan, visszafogottan ölelték egymást, hiszen ezek a politikai rendezvények számukra mégiscsak munkát jelentenek, de teljesen egyértelmű volt, hogy párként élnek” – írta meg a lapnak az olvasó.

Molnár Enikő sem csinál titkot többé a kapcsolatból, hiszen közösségi oldalán több olyan közös fotót is megosztott Jakab Péterrel, melyen egymást ölelve láthatóak.

Péter valósággal kicserélődött az elmúlt évben. Tele volt dühvel, feszültséggel a Jobbikkal való szakítás után, rettenetesen csalódott volt, mindent egy lapra tett fel A Nép Pártján megalapításával. A Jobbik tagjaival már nem nagyon beszél, úgy érzi, elárulták, de Enikő végig kitartott mellette

– mondta el a Blikknek egy Jakab Péterhez közel álló forrás.